Kaspersky - ovlašćeni distributer srpski engleski
Skip Navigation Links
POČETNA STRANA
VESTI
PROGRAM IN-FORMO
KONTAKT

Gde drugi počinju sa cenama, mi smo odavno prestali, gde drugi prestaju sa kvalitetom - mi tek počinjemo...RAPIDIO VERIFIKACIONA KOMPONENTAPreduzeće IN-FORMO započelo je razvoj verifikacione komponente namenjene testiranju ispravnosti implementacije RapidIO protokola u nekom mikročipu. Ova verifikaciona komponenta implementira se u SystemVerilogu po VMM verifikacionoj metodologiji uz korištenje Synopsys-ovog VCS alata za simulaciju hardware-a. RapidIO protokol se koristi za povezivanje mikročipova na štampanoj ploči. Ovaj protokol omogućuje veliku propusnu moć i veliku brzinu prenosa podataka, što doprinosi njegovoj sve većoj popularnosti među standardizovanim protokolima slične namene. RapidIO tehnologija je razvijena od strane nekoliko velikih kompanija kao što su: Ericsson, Alcatel-Lucent, Texas Instruments i dr. koje su udružene u RapidIO Trade Association (www.rapidio.org) s ciljem daljeg unapređenja protokola i podsticanja njegove upotrebe. RapidIO protokol široko se koristi u opremi za telekomunikacije, umrežavanje, čuvanje podataka itd.

SERVIS RAČUNARA

Hardware division firme IN-FORMO je nastala i razvila se iz potrebe da objedinimo ponudu usluga koje pružamo, tako da smo preuzeli obavezu da kompjuterski sistemi naših korisnika funkcionišu kvalitetno i bezbedno. U našim servisnim prostorijama vršimo sve potrebne dijagnostičke pripreme, kao i osposobljavanje kompjutera za dalji ispravan rad. Takodje, vršimo i terenske pripreme, kao i samu implementaciju i postavljanje kompjuterskih mreža svih vrsta i kategorija. Predlažemo, savetujemo i dajemo najprihvatljivija rešenja, koja u dogovorenom vremenskom intervalu kvalitetno sprovodimo. Naša primarna delatnost nije trgovina kompjuterskom opremom, ali, usled dugogodišnjeg poslovnog iskustva, sklopili smo dobre partnerske odnose sa glavnim distributerima kompjuterskih komponenata, tako da smo u prilici da našim korisnicima, na najkvalitetniji način, preporučimo kompjuterske sisteme vrhunskih performansi.

KNJIGOVODSTVO

Pored kompjuterskog inžinjeringa, osnovna delatnost naše firme je pružanje knjigovodstvenih usluga. IN FORMO, na čelu sa vrhunskim i iskusnim stručnjacima iz ove oblasti, uspešno ispunjava svoje obaveze, i svojim klijentima obezbedjuje maksimalno profesionalnu saradnju i podršku. Garancija kvaliteta naših usluga je broj zadovoljnih klijenata, koji iz dana u dan raste. Sa centrom u Ljuboviji uspešno pokrivamo široki pojas ove regije, koji se proseže i na teritoriju Republike Srpske. U planu je osnivanje i pokretanje knjigovodstvenog centra i u Beogradu.